ComputerSweden om den nya trenden inom bilbranschen där israelisk teknik är med

Utdrag från ComputerSweden 20/10:

Intel har gjort sitt 130-miljardersköp av israeliska Mobileye som utvecklar teknik för självkörande fordon, och ingått en allians med bland annat BMW om produktion av självkörande bilar.

It-återförsäljarna bör ta rygg på sina traditionella leverantörer och börja fundera över hur de kan dra nytta av det faktum att it-branschen och fordonsindustrin allt mer smälter samman. Det är kanalexperten Steve Braziers uppmaning.

Att de stora it-leverantörerna nästan samtidigt fått ett överväldigande intresse för bilar är välkänt vid det här laget.

Nu är frågan: Är it-återförsäljarna lika intresserade som sina leverantörer? Det borde de vara. I alla fall om man frågar en riktig branschveteran, nämligen Steve Brazier som är vd på analysföretaget Canalys och expert på det som brukar kallas kanalen, det vill säga distributörer och återförsäljare av it-produkter.

Intel har gjort sitt 130-miljardersköp av israeliska Mobileye som utvecklar teknik för självkörande fordon, och ingått en allians med bland annat BMW om produktion av självkörande bilar. Mer information »

Mobileye i samarbete med HERE om autonom körning »

Postad av on okt 20 2017. Filed under Autonom teknik, Teknik. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Tel AvivKartor och satellitbilder i Israel

SÖK A - ÖWest Ham United sponsras av israeliska eToroManchester City i partnerskap med israeliska Wix

Sök i arkivet

Via månad/år
Via kategori
Sök via Google